Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Alexander Kamerkoor - Brugge

Koorreis | Busreis

Brugge mag zich met recht en rede één van de mooiste steden van België en zelfs van Europa noemen. Deze historische stad biedt haar bezoekers een zeer divers aanbod aan mogelijkheden. U kunt lekker kuieren doorheen de historische straten waar je op iedere hoek van de straat weer kennis zal maken met een prachtige bezienswaardigheid. Daarnaast beschikt Brugge over enkele prachtige straten om te gaan winkelen en zijn er veel gezellige terrasjes waar u heerlijk kunt genieten. Tijdens deze reis zullen we ook meerdere malen met elkaar zingen. Kortom; een bijzondere, veelzijdige reis met vele toeristische maar zeker ook muzikale hoogtepunten! 

Van dag tot dag

Dag 1: vrijdag

In de ochtend vertrekken we vroeg vanuit uw opstapplaats richting Brugge.

Onderweg maken we een lange stop bij het Verbekemuseum, ten westen van Antwerpen. Hier zullen we een deel van de dag verblijven en spontaan een zangmoment inplannen, al dan niet met voorbijlopend publiek. Ook is hier gelegenheid om te lunchen. 

Vervolgens rijden we door richting Brugge waar we zo’n anderhalf uur later aankomen en inchecken in ons hotel en alvast heerlijk op een terrasje kunnen gaan genieten. Diner in een restaurant in de stad.

 

Dag 2: zaterdag

Vandaag staat Gent op het programma. Na aankomst maken we een ontspannende boottocht. Tijdens deze boottocht zullen we een kort zangmoment in plannen: we leggen de boot stil onder de Michielsbrug terwijl het koor enkele liederen zingt. Onder deze brug is een erg mooie akoestiek en ervaring leert dat de toeristen bij de brug stoppen en luisteren naar het ‘mini concertje’.

In de middag zullen we een concert (maximaal 1 uur) organiseren in de prachtige St. Baafskathedraal. Een unieke belevenis

Na het diner staat er een mooi concertbezoek op de planning (optioneel).  Plankenkoorts kennen ze niet in Brugge. Elke avond opnieuw is er een overweldigend aanbod grote en kleine theaterproducties. In de vele cultuurcentra worden zowel het klassieke repertoire als de nieuwste eigen creaties gepresenteerd.

 

Dag 3: zondag

Vandaag staat Brugge op het programma. ’s Ochtends zullen we muzikaal medewerking verlenen aan de H. Mis. in de Basiliek van het Heilig Bloed, midden in het centrum van Brugge.

Na de Mis is er even vrije tijd en gelegenheid om te lunchen. Voordat we aan de terugreis beginnen staat er nog een mooie stadswandeling op het programma. O.l.v. deskundige gidsen ontdekken we de charme van deze stad. Met haar reien (grachten) en stenen trapgeveltjes is Brugge een prachtig stadje om te zien en te ontdekken!

Na deze stadswandeling stappen we voldaan in de bus en beginnen we aan de terugreis naar uw opstapplaats.

 

*alle concerten onder voorbehoud van medewerking kerk

Accommodaties

Golden Tree***

Bart en Sanne verwelkomen U in het prachtige herenhuis, gebouwd in 1864 in opdracht van kasteelheer...

Golden Tree***

Bart en Sanne verwelkomen U in het prachtige herenhuis, gebouwd in 1864 in opdracht van kasteelheer Léon Perlau (1821-1898). Het pand werd gebouwd in neoclassicistische stijl naar het ontwerp van architect Isidoor Alleweireldt (1824-1892) en werd geklasseerd als beschermd monument bij K.B. van 28 maart 1979. The Golden tree hotel is gelegen aan ’t Zand in Brugge en is op wandelafstand van alle bezienswaardigheden, de Grote Markt en het Station. Het hotel beschikt over 20 rookvrije kamers die allemaal voorzien zijn van een telefoon, flatscreen tv, safe, badkamer met bad of douche en haardroger. In het hoofdgebouw zijn de kamers bereikbaar via trap en lift. Twee kamers zijn bovendien ook uitgerust als mindervalide kamers en bevinden zich op de benedenverdieping. Tenslotte hebben wij ook speciale kamers voor grote mensen, met daarin een groter bed (2.20m).

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie - Alexander Kamerkoor Brugge

Inbegrepen

 • Twee overnachtingen in tweepersoonskamer met eigen bad/douche, toilet en airconditioning
 • Halfpension
 • Stadswandeling door Brugge onder leiding van  deskundige gidsen
 • Boottocht in Gent  
 • Organisatie en promotie van de concerten
 • Reisinformatiepakket per boeking
 • Toeristenbelasting

Niet inbegrepen

 • Vervoer en parkeerkosten
 • Toeslag éénpersoonskamer 110,-
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • Lunches en drankjes bij de maaltijden
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen 2,50 per factuur (max.  negen personen per factuur)
 • Administratiekosten 17,- per factuur
Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief