Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Kamerkoor Salland - Kent

Groepsrondreis | Busreis

Samen met de andere leden van het Kamerkoor Collegium Musicum Salland  steken we het kanaal over en brengen we een bezoek aan Kent met de prachtige steden Canterbury en Cambridge. Stuk voor stuk prachtige steden om te bezoeken én alle steden bieden zeer bijzondere concertlocaties! 

 

Vier dagen samen genieten; Reist u mee?

Programma

Dag 1: Vrijdag  18 oktober  2019

Vertrek uit Ommen naar Calais in Frankrijk. Hier gaan we aan boord voor de korte overtocht naar Dover. Bij aankomst in Dover ziet u de prachtige witte krijtrotsen uit de zee omhoog rijzen. Nadat we de klok een uur terug hebben gezet rijden we naar Canterbury, het stadje is met name bekend vanwege de schitterende kathedraal. Aan het einde van de middag zullen we hier de Evensong bijwonen, een prachtige ervaring! Aansluitend rijden we naar ons hotel in Ashford waar we de komende nacht zullen verblijven.

 

Dag 2: Zaterdag 19 oktober 2019 

Na het ontbijt rijden we naar Hythe waar we een workshop van organist en dirigent Berkeley Hill zullen bijwonen. Met een unieke ervaring rijker vertrekken we na lunchtijd richting Cambridge. Cambridge staat met name bekend als universiteitsstad. Niet verwonderlijk, want in totaal studeerden hier maar liefst 70 Nobelprijswinnaars af! Geniet van het levendige centrum, de mooie parken en historische bouwwerken zoals King's College. Om de stad eens op een geheel andere manier te bekijken, raden we u een boottocht met een punter aan. Over de rivier de Cam maakt u in een punter (een soort gondel) een romantisch tochtje door prachtige groene parken en langs de prestigieuze universiteiten. Ontspannen doet u ook op het historische marktplein met leuke winkels, vele cafeetjes en restaurants. In het hotel maken we gebruik van een vroeg diner om zo op tijd te zijn voor ons avondconcert in St. Johns College. 

 

Dag 3: Zondag  20 oktober 2019

Een vrije ochtend. Geniet heerlijk van het Engelse ontbijt. Uiteraard is het ook mogelijk om naar het centrum te gaan en daar een dienst bij te wonen of een wandeling te maken. In de middag willen we eerst de Evensong in Kings College bijwonen en aansluitend mogen we een eigen Evensong in de Great St. Mary uitvoeren! Na afloop rijden we terug naar ons hotel voor de slotavond.

 

Dag 4: Maandag 21 oktober 2019

Alweer de laatste dag van de reis. Vol indrukken beginnen we aan de terugreis naar Nederland. Maar niet zonder een bezoek aan Ey Cathedral, St. Albans of Bury St. Edmonds te hebben gebracht. Via Dover reizen we wederom met de ferry terug naar het vasteland waarna we met een tussenstop  weer naar de opstapplaats worden gebracht.

Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Overige informatie

Inbegrepen

 • Vervoer per comfortabele Tourist Class touringcar voorzien van toilet, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten
 • Overtocht Calais – Dover v.v.
 • Drie overnachtingen in de genoemde hotels, inclusief ontbijt
 • Diner op dag 2 en 3
 • Verblijf in tweepersoonskamers met eigen bad en/of douche en toilet

Niet inbegrepen

 • Toeslag éénpersoonskamer 145,-
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • Lunches en drankjes bij de maaltijden
 • Fooien voor hotelpersoneel, gids en buschauffeur
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen 2,50 per factuur (max. 9 personen per factuur)
 • Administratiekosten 5,- per factuur

Overige informatie

 

Hotelovernachitngen (wijzigingen onder voorbehoud)

18 tot 19 oktober 2019  Holiday Inn Ashford Central*** 1 nacht
19 tot 21 oktober 2019 Holiday Inn Cambridge Hotel*** 2 nachten
  Totaal 3 nachten
Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief