Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Parijs met koor Con Lode 3 dagen

Groepsreis vanuit één hotel | Busreis

Parijs… misschien wel de meest culturele hoofdstad van Europa. Waar vindt u zoveel indrukwekkende monumenten, schilderachtige wijken, beroemde musea en schoonheid als hier! Parijs is een stad, vol herinneringen uit het verleden en vol plannen voor de toekomst. De Eiffeltoren, de Notre Dame, de Sacré Coeur, de Arc de Triomphe, het Louvre en vele andere bezienswaardigheden zullen tijdens deze reis worden aangedaan. De muzikale leiding tijdens deze reis is in handen van Hugo van der Meij en Jan Rozendaal.

Van dag tot dag

Dag 1:  woensdag: Nederland - Parijs- La Madeleine

’s Morgens vertrekken we vanuit uw opstapplaats met de touringcar naar Parijs. Onderweg worden voldoende stops gemaakt om de benen te strekken. (345 km, circa. 4,5 uur rijden).

Bij aankomst kunt u een  boottocht maken over de Seine (facultatief). Vanaf het water heeft u een prachtig en uniek uitzicht op de vele beroemde monumenten van Parijs. Adembenemend is bijvoorbeeld het uitzicht op de Notre Dame. Tijdens deze rondvaart krijgt u in het Nederlands uitleg over de prachtige bezienswaardigheden.

Na afloop willen we om 16.00 uur met elkaar gaan zingen in de Eglise Madeleine! La Madeleine is een van de bekendste kerken van Parijs. De kerk is toegewijd aan Maria Magdalena, en een sprekend voorbeeld van neoclassicisme. Het ontwerp is zelfs zodanig op klassieke voorbeelden gebaseerd, dat het aan een Romeinse tempel doet denken. Aan het einde van de middag rijden we met elkaar naar ons hotel voor het diner.

 

Dag 2: donderdag: Grand Tour de Paris

Na een smakelijk ontbijt maken we een Grand Tour de Paris, een uitgebreide stadstour door Parijs onder leiding van Nederlandstalige gids (per touringcar). Na deze excursie heeft u gelegenheid om te lunchen en op eigen gelegenheid deze prachtige stad te gaan ontdekken, heerlijk te gaan winkelen of vanaf een terrasje de stad te beleven.

Aan het einde van de middag gaan we met elkaar in een gezellig restaurant genieten van de Franse keuken. Aansluitend zullen we in de St. Germain l’Auxerrois, gelegen bij het Louvre, een avondconcert geven. Een prachtige kerk en we hopen met elkaar, en met de bezoekers, een mooie avond te beleven.

 

Dag 3: vrijdag: Parijs - Lille - Nederland

Na het ontbijt checken we uit en brengen we een  bezoek aan Montmartre, met Place du Tetre en de Sacre Coeur. Aansluitend rijden we naar het gezellige eerste Arrondissement, met haar kronkelige straatjes en steegjes. Op de terugreis beleven we nog een mooi zangmoment in de prachtige stad Lille. Aan het begin van de avond genieten we nog van een heerlijke afscheidsdiner in Nederland waarna iedereen teruggebracht zal worden naar de uitstapplaats.

Accommodaties

Inter-Hotel Paris Est Rosny***

Het Inter-Hotel Paris Est Rosny bevindt zich aan de Porte de Bagnolet, op 6 km ten oosten van Parijs...

Inter-Hotel Paris Est Rosny***

Het Inter-Hotel Paris Est Rosny bevindt zich aan de Porte de Bagnolet, op 6 km ten oosten van Parijs. De comfortabele kamers bieden een eigen badkamer, een flatscreen-tv met satelliet en gratis WiFi. Gasten profiteren van een bar, een 24-uursreceptie en een wasservice.

Het ontbijt is zoals bij de meeste Franse hotels eenvoudig maar goed. Het ontbijt bestaat uit 1 baguette en 1 croissant welke aan tafel wordt geserveerd. Daarnaast is er een buffet met koffie / thee, jus d'orange,  melk, cornflakes, jam, boter, ham en kaas. Optioneel kan er een warm ontbijt worden bijbesteld: 2,00 p.p. Het ontbijt wordt dan uitgebreid met een omelet en worstjes.

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie Parijs met koor Con Lode - 3 dagen

Inbegrepen

 • Vervoer per comfortabele Tourist Class touringcar voorzien van toilet, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten
 • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer voorzien van bad en/of douche, toilet en airconditioning in Inter-Hotel Paris Est Rosny met ontbijt en diner
 • Afscheidsdiner in Nederland
 • Grand Tour de Parijs onder leiding van een deskundige Nederlandstalige gids
 • Deskundige reisleider
 • Toeristenbelasting
 • Concerten zoals in het programma omschreven

Niet inbegrepen

 • Eenpersoonskamertoeslag 65,- per persoon per nacht
 • Lunches en drankjes bij de maaltijden
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boottocht over de Seine 15,- per persoon
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen 2,50 per factuur (maximaal negen personen per factuur)
 • Administratiekosten 25,- per factuur

Overige informatie

 

Busopstapschema

Alphen aan den Rijn

Christelijk Gereformeerde Kerk Alphen aan den Rijn

Prinses Marijkestraat 69, 2401 BB

Leiden

parkeerterrein bij Bastion Hotel Leiden

Voorschoterweg 8, 2324 NE Leiden

Sliedrecht

Gereformeerde Gemeente Sliedrecht                

(Naast treinstation Sliedrecht-Baanhoek)

Rondo, 3363 LB

 

Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief