Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Concertreizen op maat

Op reis met uw eigen HaFaBra orkest of symfonieorkest? Wij regelen het voor u! In overleg stellen wij het reisprogramma samen.

Concertreis organiseren?

Contacten leggen met buitenlandse muzikanten, een optreden tijdens een plaatselijke festiviteit, of een optreden in een bekende concertzaal in het buitenland zijn voorbeelden van een geslaagde concertreis. Het is een overweldigende ervaring om in het buitenland een staande ovatie in ontvangst te nemen en het middelpunt te zijn van een geslaagde muziekavond.

 

De mooiste ervaring binnen de vereniging

Muzikanten die ooit een concertreis gemaakt hebben zullen het u zo vertellen. Vraag hun naar hun mooiste ervaring binnen de vereniging en het antwoord zal steevast zijn: "Dat was toch wel onze reis naar ..." 

 

Een reis werkt verbindend

Het maken van een concertreis werkt uitermate stimulerend binnen uw vereniging. De voorbereidingen en extra repetities vooraf, de spanning voor de reis en concerten en met name de gezelligheid en onvergetelijke herinneringen brengen alles en iedereen binnen uw vereniging dichter bij elkaar. Vol enthousiasme zal iedereen naar de repetitie komen om adembenemende concerten weg te geven in het buitenland.

 

MCT helpt een droom waarmaken

Met maar liefst 35 jaar ervaring in het organiseren van de meest geweldige reizen naar het buitenland, kunnen wij voor uw HAFABRA vereniging de mooiste buitenlandse concertreis organiseren. Geheel naar uw wens op de beste podia in de mooiste steden en met veel publiciteit omgeven. Een concertreis naar het buitenland is tenslotte een droom voor iedere muzikant! 

 

Ervaring in het organiseren van reizen op maat
In samenspraak met uw vereniging weet MCT, Muziek en Cultuur Tours een perfecte reis samen te stellen. We organiseren concerten op de meest overweldigende locaties in Europa. Uiteraard zorgen we er ook voor dat u niets ontgaat van de omgeving waar u bent en zullen de nodige culturele uitstapjes op het programma staan. Daarnaast nemen wij ook de locale promotie van de concerten voor onze rekening. Bestemming, concertlocaties en het toeristisch programma wordt volledig op maat voor u gemaakt. 

Waarom MCT

 • Als geen ander hebben wij de contacten en ingangen bij de kerken, locaties en lokale contactpersonen om juist op die ene plek uw koor op te laten treden
 • We kunnen zorgen voor publiciteit ter plaatse; posters, flyers, berichtgevingen op diverse websites, activiteiten kalenders en advertenties in lokale kranten, huis- aan- huisbladen.
 • Door uw reis bij MCT onder te brengen valt uw reis onder SGR, ANVR en St. Calamiteitenfonds Reizen voorwaarden. Zo bent u als bestuur en koor niet aansprakelijk.
 • Persoonlijke begeleiding en advies
 • De volledige administratieve en financiële afwikkeling verzorgen wij voor u
 • Wij begeleiden de reis van A-Z en zijn tijdens de reis 24 uur per dag bereikbaar
 • Wij kunnen zorgen voor deskundige reisleiding die de volledige reis met u meegaat
 • De jarenlange ervaring in zowel de muziek- als de wereld komt de reis zeker ten goede
 • Wij bieden de optie om informatieavonden te organiseren tijdens een kooravond
 • Eerlijk en transparant
 • Goede prijs – kwaliteitverhouding
 • Wij van muziek houden en zullen met heel veel plezier een reis voor u uitvoeren
Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief