Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Het HJK11 viert 75 jaar bevrijding in Luxemburg

3 dagen

Groepsreis vanuit één hotel | Eigen vervoer

Deze jaren herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. Een bijzondere gebeurtenis die we graag al zingend willen herdenken. Natuurlijk mag een bezoek aan het museum in Bastogne niet ontbreken! Als koor verblijven we op een wel een leuke locatie, namelijk op een vakantiepark. Hier staan diverse mobile homes voor ons klaar en worden we culinair verrast. Het mooie van dit verblijf is, dat we uiteraard gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het park. Zo kunnen we beach volleyballen of ’s avonds rondom het kampvuur gezellig zingen met elkaar. En vergeet geen spelletjes mee te nemen! Schrijf je alvast in voor deze mooie trip, o.l.v. Peter Wildeman en Mark Brandwijk.

Programma

Dag 1:

Al carpoolend vertrekken we met eigen vervoer vanuit Nederland naar Luxemburg. Rond de middag hopen we elkaar te ontmoeten op Vakantiepark Walsdorf in Diekirch. Hier staan de Mobile Homes voor ons klaar waar we de komende twee nachten zullen verblijven. In de middag kan ieder op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen. Zo is het meer dan de moeite waard om naar Vianden te gaan en daar bijvoorbeeld een bezoekje te brengen aan de Burcht of gewoon lekker wat te drinken op een terrasje aan het water. Aan het begin van de avond staat er een smakelijk diner voor ons klaar in het restaurant en krijgen we na afloop een kopje koffie aangeboden. Natuurlijk is het mogelijk om op het terras of binnen in het restaurant gezellig na te praten met elkaar.

 

Dag 2:

Nadat we hebben genoten van het ontbijtbuffet rijden we op eigen gelegenheid naar Bastogne (Bastenaken) bekend van het Ardennen offensief. Bij aankomst brengen we een bezoek aan het Bastogne War Museum waar we enigszins beleven hoe zwaar de gevechten hier zijn geweest. Erg indrukwekkend. Aansluitend rijden we naar één van de mooie kerken in de omgeving waar we ons concert willen geven. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner op het vakantiepark.

 

Dag 3:

We genieten nog van het uitgebreide ontbijt en nadat al de koffers weer in de auto staan is het tijd om Walsdorf te verlaten en richting Nederland te gaan rijden. Uiteraard maken we nog een stop in de gezellige stad Maastricht. Hier willen we de reis met elkaar afsluiten en kan ieder op eigen gelegenheid verder naar huis rijden.

Accommodaties

Vakantiepark Walsdorf

Op de zuidelijke grens van de Luxemburgse Ardennen ligt het vakantiepark Walsdorf. Met haar...

Vakantiepark Walsdorf

Op de zuidelijke grens van de Luxemburgse Ardennen ligt het vakantiepark Walsdorf. Met haar prachtige ligging, is park Walsdorf de plek om de historie van deze omgeving te ontdekken. De 2- en 3 kamer mobile homes bieden een gezellige zitkamer, en fraaie keuken die van vele gemakken is voorzien zoals een koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. In deze accommodaties is een badkamer met douche en een apart toilet. De mobilhome heeft tevens een kachel, zodat u bij wat kouder weer de mobilhome lekker kunt verwarmen. Het ontbijt en het diner zullen in het restaurant worden geserveerd. Natuurlijk mag er gebruik gemaakt worden van de sportvelden.

terug
Data & prijzen
Vertrek
Thema
Reisleider(s)
 
Status
Prijs
15-4-2021
 
Te boeken
199,-
Houd me op de hoogte
Prijsinformatie

Inbegrepen

 • 2 overnachtingen in 4/ 6- persoons mobilehome
 • Verblijf op basis van half pension (ontbijt en diner) 
 • Kopje koffie na het diner op Walsdorf
 • Toeristenbelasting
 • Entree Bastogne War Museum
 • Reisinformatiepakket per boeking
 • Deskundige reisbegeleiding vanuit MCT

Niet inbegrepen

 • Lunches en drankjes bij de maaltijden
 • Fooien
 • Evt. extra excursies
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen 2,50 per factuur (max. 9 personen per factuur)
 • Administratiekosten 17,50 per factuur

Overige informatie

De minimale groepsgrootte is 30 personen.

Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief