Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Specialist in muziekreizen en cultuurreizen

Muziek & Cultuur Tours is dé reisspecialist voor reizen met meerwaarde vanuit muzikaal en cultureel oogpunt. Op reis nemen we u mee naar bijzondere concerten of uitvoeringen en culturele hoogtepunten op de mooiste bestemmingen in Europa.

 

Wilt u met uw eigen koor, orkest, harmonie of fanfare op reis? Ook dan bent u bij Muziek & Cultuur Tours aan het juiste adres! Vele honderden groepen gingen u voor met een geslaagde en voordelige reis, speciaal op maat gemaakt.

Over Muziek & Cultuur Tours

Een reis geheel in het thema van muziek en cultuur. Concerten bezoeken en daarnaast genieten van de prachtige cultuur en omgeving. Dat is Muziek & Cultuur Tours.

 

Muziek en cultuur verbindt

Wij geloven dat muziek en cultuur verbindt. Samen met andere muziek- en cultuurliefhebbers genieten van culturele activiteiten, excursies en de omgeving, maar ook volop vakantie vieren in rust en vrijheid.

 

Op reis met uw koor of orkest

Het maken van een concertreis of koorreis werkt uitermate motiverend en verbindend binnen uw vereniging. De voorbereidingen en extra repetities vooraf, de spanning voor de reis en concerten en met name de gezelligheid en onvergetelijke herinneringen brengt iedereen binnen uw vereniging dichter bij elkaar. Vol enthousiasme komt iedereen naar de repetitie om adembenemende concerten weg te geven in het buitenland.

 

Muziek & Cultuur Tours is onderdeel van High Flight International B.V.

Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief