Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Promotiereis Muziek & Cultuur Tours naar Keulen, Trier en Gent

Groepsreis vanuit één hotel | Busreis

Speciaal voor bestuursleden / leden van de reiscommissie organiseren wij  een 3-daagse promotiereis. Tijdens deze reis willen we u laten zien wat de mogelijkheden zijn om samen met uw koor of muziekvereniging een aantal dagen op pad te gaan.

 

Samen bezoeken we enkele locaties in Keulen, Trier en Gent,  maar vertellen u ook welke mogelijkheden er nog meer zijn: Concerteren in een prachtige concertzaal in Engeland, zingen in de Notre- Dame de Paris, een muzikale rondreis door Israel. Het kan  allemaal! De medewerkers van MCT Reizen informeren u graag tijdens een speciale presentatieavond. Uiteraard bevinden we ons in een prachtige streek en bieden we u een aantal mooie excursies aan.

 

GELD TERUG ACTIE

Deze reis is geheel vrijblijvend. Indien MCT Reizen naar aanleiding van deze reis in 2017 of 2018 een concertreis voor uw koor of muziekvereniging mag organiseren, dan krijgt u het volledige bedrag van deze promotiereis weer terug.*

 

* 2 deelnemers per vereniging, meerdere personen in overleg.

Van dag tot dag

Dag 1, maandag 19 juni 2017: Utrecht - Keulen - Bitburg

Vertrek om 08.00 uur  vanuit Utrecht richting Keulen waar we rond 11.00 uur zullen arriveren. Keulen, gesticht door de Romeinen is ruim 2000 jaar oud en heeft derhalve een rijke geschiedenis. Heden ten dage is het een bruisende miljoenenstad en een toeristische centrum aan de oevers van de Rijn. Natuurlijk is de imposante Dom een absolute topattractie, maar er is zoveel meer te zien in Keulen. In de oude binnenstad staan maar liefs 12 Romaanse kerken die meer dan 1000 jaar oud zijn. Om 12.00 uur vindt in de gigantische Dom van Keulen het traditionele  “Mittagsgebed” plaats. Een populaire gebedsdienst van ongeveer 20 minuten. In deze korte dienst zingt een koor op het koorpodium, direct naast het kooraltaar, die a vier liederen. Omdat de kerk meestal vol is, is dit een onvergetelijke ervaring voor een koor.  We bezoeken dit gebed waarna er vervolgens vrije tijd is om Keulen op eigen gelegenheid te ontdekken. Omstreeks 15.00 uur stappen we weer in de bus en rijden we in zo’n 2 uur tijd naar ons het hotel in Bitburg waar een smakelijk diner voor ons klaarstaat. Na het diner krijgen we een korte rondleiding door het hotel.

 

Dag 2, dinsdag 20 juni 2017: Trier  

Na het ontbijt rijden we naar Trier. In deze stad zijn enorm veel mogelijkheden voor zowel koren als muziekverenigingen om een mooi concert te verzorgen. Samen met onze reisleider  wandelen we langs een aantal van deze locaties en kunt  u inspiratie opdoen voor uw eigen concertreis.

Uiteraard heeft u ook gelegenheid om zelf de stad te ontdekken en is er gelegenheid om te lunchen. In het begin van de middag verlaten we Trier en rijden we naar  één van de gezellige wijnstadjes in het moezelgebied:  Bernkastel Kues. Hier gaan we zelf de wereldberoemde wijn proeven tijdens een mooie proeverij. Na deze excursie rijden we weer terug naar het hotel voor het diner. ’s Avonds staat er een presentatie van Wilmi Oosterom van MCT Reizen op het programma. We hebben u de afgelopen twee dagen al een mooi beeld kunnen geven wat mogelijk is in deze prachtige streek maar vanzelfsprekend zijn er veel meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van zingen in de St. Vituskathedraal in Praag? Of tijdens de audiëntie van de Paus in het Vaticaan? Ook voor muziekverenigingen zijn er veel mogelijkheden: een gezamenlijk concert met een locale vereniging in de Elzas , een mooi concert in Londen of talloze prachtige locaties voor een Open Air Concert? Na afloop is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen en borrelen we gezellig na.

 

Dag 3, woensdag 21 juni 2017: Bitburg - Gent - Utrecht

Alweer de laatste dag van deze inspirerende reis. We checken uit en beginnen aan de terugreis naar Utrecht. We rijden via België en maken nog een korte omweg via Gent: de laatste bestemming van deze reis.  Ook in Gent en het nabijgelegen Brugge zijn vele concertmogelijkheden. Onze reisleider zal u er enkele  tonen! Daarnaast maken we nog een ontspannende boottocht over de Gentse wateren. Voor koren ligt hier nog een niet – alledaagse zanglocatie in het verschiet. We sluiten de reis samen af met een smakelijk 3 – gangen afscheidsdiner in Brabant. Verwachte aankomsttijd in Utrecht ca. 21.30 uur.

Accommodaties

Hotel Eifelstern***

Hotel Eifelstern is een driesterrenhotel, gelegen in het hart van de Duitse Eifel. Het hotel ligt...

Hotel Eifelstern***

Hotel Eifelstern is een driesterrenhotel, gelegen in het hart van de Duitse Eifel. Het hotel ligt direct aan de snelweg naar Trier (ongeveer 18 kilometer afstand van de stad) en in een rustige omgeving, omringd door uitgestrekte bossen. Het hotel is zeer ruim opgezet en beschikt over meer dan 200 kamers. De comfortabel ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt iedere kamer over een eigen badkamer met toilet en bad/douche en een föhn. Verder zijn de kamers uitgerust met een televisie, telefoon en wifi. In de ochtend serveert het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet met ruime keuze uit warme en koude gerechten, zoals eieren, spek en worstjes. ’s Avonds is er een dinerbuffet met keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Voor elk wat wils!

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie Promotiereis MCT - 3 dagen

Inbegrepen

 • Vervoer per comfortabele tourist class touringcar
 • Twee hotelovernachtingen met verblijf in een tweepersoonskamer
 • Verblijf op basis van half pension: twee maal ontbijt en twee maal een smakelijk driegangen diner in het hotel
 • Afscheidsdiner in Brabant
 • Wijnproeverij in Bernkastel – Kues
 • Boottocht in Gent
 • Presentatieavond in het hotel
 • Reisleiding
 • Toeristenbelasting
 • Reisinformatiepakket per boeking

Niet inbegrepen

 • Toeslag éénpersoonskamer 45, per persoon 
 • Lunches en drankjes bij de maaltijden
 • Administratiekosten 25,- per boeking
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • Stichting Calamiteitenfonds Reizen 2,50 per factuur (max. 9 personen per factuur)
 • Entreegelden
 • Fooien voor hotelpersoneel, gids en buschauffeur
Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief