Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Promotiereis België

Groepsreis vanuit één hotel | Busreis

Speciaal voor bestuursleden en leden van de reiscommissie organiseert MCT Reizen een 2-daagse promotiereis. Tijdens deze reis willen we u laten zien wat de mogelijkheden zijn om samen met uw koor of muziekvereniging een aantal dagen op pad te gaan. We bezoeken mooie en bijzondere locaties die zeer geschikt zijn voor een concert met uw eigen koor of vereniging.

 

Samen bezoeken we locaties in Mechelen, Gent, Brugge en Antwerpen, maar vertellen u ook welke mogelijkheden er nog meer zijn: concerten in een prachtige concertzaal in Engeland, zingen in de Notre- Dame de Paris, een muzikale rondreis door Israël. Het kan allemaal! We vertellen u graag alles over onze reizen, de muzikale- en culturele mogelijkheden en de toegevoegde waarde van MCT Reizen tijdens een gezellige avond.

 

Deze reis is geheel vrijblijvend. Indien MCT Reizen naar aanleiding van deze reis in 2019 of 2020 een concertreis voor uw koor of muziekvereniging mag organiseren, dan krijgt u het volledige bedrag van deze promotiereis weer terug. *

* 2 deelnemers per vereniging, meerdere personen in overleg.

Van dag tot dag

Dag 1, donderdag: Giessen – Mechelen – Brugge

In de ochtend vertrekken we vanuit Zwaluw Reizen in Giessen. Hier kunt u tevens uw auto gratis parkeren. We zullen eerst per comfortabel touringcar afreizen naar Mechelen waar we de bijzondere Romboutkathedraal zullen gaan bezoeken. De Romboutkathedraal werd in de dertiende eeuw gebouwd en is de hoofdkerk van het aartsbisdom Mechelen-Brussel. De kathedraal is adembenemend. Vervolgens brengen we een bezoek aan de St. Baafskathedraal en de Schaapskooi in Gent. De Schaapskooi is een open podium waar u kunt optreden met uw harmonie of koor.

Later in de middag zullen we met u een rondvaart gaan maken door Brugge. Op deze manier laten we u kennis maken met de stad. Na deze rondvaart zullen we vertrekken naar ons hotel Greenpark. Hier zal ’s avonds gedineerd worden en we vertellen u graag alles over onze reizen tijdens een gezellige avond.

 

Dag 2, vrijdag: Brugge – Antwerpen – Giessen

Vandaag hebben we weer een mooi programma voor u. Maar eerst kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt in het hotel. Na het ontbijt zullen we vertrekken naar Brugge waar we de Heiligbloed Basiliek gaan bezoeken. Deze  basiliek is één van de bekendste bezienswaardigheden van Brugge en daarnaast het enige volledig bewaarde Romaans kerkgebouw in de provincie West-Vlaanderen. Na dit bezoek lopen we door de prachtige straten van Brugge naar de Magdalenakerk. Deze kerk wordt ook wel de kerk van de 21e eeuw genoemd. Na deze twee  bezoeken vertrekken we naar Antwerpen waar we een bezoek zullen brengen aan de Borromeuskerk waar wij al veel mooie optredens hebben mogen organiseren. Als afsluiter maken we een rondrit per tram door deze prachtige stad. Hierna zullen we weer teruggaan naar Nederland. We verwachten rond 16:30 uur in Giessen te arriveren.

Accommodaties

Greenpark Hotel***

Het Green Park Hotel Brugge wordt omgeven door een bosgebied, en beschikt over een verwarmd...

Greenpark Hotel***

Het Green Park Hotel Brugge wordt omgeven door een bosgebied, en beschikt over een verwarmd buitenbad met een terras. Het bevindt zich op 10 minuten rijden van Brugge. In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar. De ruime hotelkamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met een bad en/of douche. Ze zijn allemaal voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, een televisie en een zithoek. Het restaurant serveert Franse gerechten en biedt uitzicht op de tuin, en in de bar kunt u lichte snacks nuttigen.

terug
Data & prijzen
Deze reis is op dit moment niet (meer) boekbaar.
Prijsinformatie - Promotiereis België

Inbegrepen

 • Vervoer per comfortabele tourist class touringcar 

 • 1 hotelovernachting in een 2-persoonskamer met bad en/of douche

 • Verblijf op basis van halfpension: diner en ontbijt

 • Activiteiten 

 • Presentatieavond in het hotel

 • Reisleiding

 • Toeristenbelasting

 • Reisinformatiepakket per boeking

Niet inbegrepen

 • Toeslag 1-persoonskamer € 15,00 per persoon

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief