Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Hospers, Frea PAS 2016
, - Frea Hospers

Al vele jaren mag ik reizen begeleiden. Reizen was altijd al mijn hobby, maar nu ook nog samen met een groep medereizigers genieten van cultuur en natuur: dat geeft mij een enorme voldoening. Nieuwe bestemmingen ontdekken, mensen in andere culturen leren kennen, steeds weer nieuwe deelnemers ontmoeten en op deze manier vaak vriendschappen sluiten: dat voelt voor mij als een cadeautje… ! Bovendien trekken we tijdens de reizen op als broers en zussen van het gezin van onze Heer; dit geeft een hele grote meerwaarde aan de reizen. 
Als reisbegeleider fungeer je als contactpersoon tussen reizigers en organisatie; op deze manier kun je de reizigers van dienst zijn. 
Mijn motto is altijd: “De mensen moeten een geweldige vakantie beleven”, en voor zover het in mijn vermogen ligt hoop ik daaraan mee te kunnen werken. Als onze deelnemers genieten… geniet ik nog meer! 
Van harte hoop ik nog vele reizen te mogen maken en velen van u (weer) te mogen ontmoeten op een mooie reis ver weg of dichtbij… in de zomertijd … of in de wintersfeer… 
Graag tot ziens!

 

Westgeest, Jos
, - Jos Westgeest

Informatie over deze reisleider volgt z.s.m.

Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief