Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Notre dame Parijs
Voorbeeldreis Parijs

Parijs

 

Parijs is misschien wel de meest culturele stad van Europa. Waar vind je zoveel indrukwekkende monumenten, schilderachtige wijken en schoonheid als hier! De Eiffeltoren, de Notre Dame, de Sacré Coeur, de Arc de Triomphe, het Louvre en vele andere bezienswaardigheden zullen tijdens deze reis worden aangedaan.

 

Eén van de hoogtepunten van deze reis is het zingen in de Notre Dame de Paris! We bieden u hier de mogelijkheid om in deze prachtige en beroemde basiliek de H. Mis op te luisteren of een half uur durend concert te geven. Maar er is meer. Zoals een concert in de Sainte – Marie Madeleine, één van de bekendste (concert) kerken van Parijs .  Er staat ook een zeer fraai orgel van de hand van de orgelbouwer Aristide Cavaillé-Coll. 

 

Over orgels gesproken, wat denkt u van een concert in de beroemde St. Eustache met het beroemde van den Heuvel orgel. Het grootste van Frankrijk van Nederlandse makerij.

 

Tevens hebben we contacten met de Nederlandse Protestante gemeenschap in Parijs, waar u op zondagochtend de dienst muzikaal kunt begeleiden.

 

3 daagse koorreis o.b.v. half pension, vanaf € 209,- p.p.

4 daagse koorreis o.b.v. half pension, vanaf € 285,- p.p.

5 daagse koorreis o.b.v. half pension, vanaf € 349,- p.p.

Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief