Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Een ontspannen start van de reis

Voor dag en dauw naar het opstappunt, het openbaar vervoer dat nog niet rijdt en altijd maar weer afwachten of u op tijd bent voor de bus… Dit wordt nu anders!

 

Overnachtingshotel

MCT Reizen heeft voor een groot aantal reizen een overnachting in Nederland inbegrepen in de reissom (exclusief diner). U kunt op eigen gelegenheid naar het hotel komen en op uw eigen tijd. De auto kan gratis worden geparkeerd of u laat zich afzetten door familie. Ook is het hotel bereikbaar per openbaar vervoer. Op deze manier is er alle tijd om af te reizen naar NH Conference Centre Koningshof en begint uw reis heerlijk ontspannen.

 

NH Conference Centre Koningshof is een 4-sterrenhotel dat midden in de bossen ligt en op 15 minuten rijden van het centrum van Eindhoven. Dit hotel is voor alle bus kerstreizen van MCT de opstapplaats. Met een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt is de vakantie goed begonnen! Vervolgens stapt u in de bus op weg naar de bestemming. Onderweg nemen we voldoende tijd om stops te maken en onderweg geniet u van het uitzicht vanuit de bus.

NH Conference Centre Koningshof

NH Conference Centre Koningshof is een 4-sterrenhotel dat midden in de bossen ligt en op 15 minuten rijden van het centrum van Eindhoven. Dit hotel is voor alle bus kerstreizen van MCT de opstapplaats...

Blijf op de hoogte van MCT Reizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief